onzeeigenTUINpas

NIEUW!

Exclusief voor abonnees

Abonnee-zijn van onzeeigenTUIN is een goede zaak. Vier keer per jaar is het voor de ‘lezende tuinier’ een genoegen de nieuwe onzeeigenTUIN uit de brievenbus te halen, thee of koffie te zetten, een fles te ontkurken en op de bank genesteld het tijdschrift van achter naar voren door te bladeren en te lezen. 

De redactie werkt hard om het u daarbij zo plezierig mogelijk te maken. Naast de gedegen geschreven artikelen met zorgvuldig gekozen beeld vind u lezersacties als geloot, gekozen, gelezen en uit met onzeeigenTUIN. Op de website is er de agenda, het nieuws vind u op facebook of in de nieuwsbrief.  

Als extra blijk van waardering voor u als abonnee is er nu de onzeeigenTUINpas. Op vertoon daarvan geniet u bij deelnemende bedrijven of personen van exclusieve voordelen. onzeeigenTUINpas is net gestart, het aanbod is nog jong en abonnees en aanbieders moeten nog wennen aan elkaar. Kijk op deze pagina’s voor de voordelen voor u.

Spelregels
Regels zijn niet nodig als alles loopt zoals onzeeigenTUIN en de eerste deelnemers zich dat voorstellen. Basis-spelregels helpen daarbij. Exclusief betekent persoonsgebonden. Indien hiervan misbruik gemaakt wordt kan de pas ingenomen worden. Dus de onzeeigenTUINpas is niet te gebruiken voor groepen of tuinclubs. Het kan voorkomen dat aangeboden artikelen of diensten (tijdelijk) niet beschikbaar zijn. Of dat niet alle personeel op de hoogte is van het bestaan of de functie van de pas. De voordelen van de onzeeigenTUINpas zijn een gunst en geen recht. Ga daar soepel mee om. Meld een ongemak aan onzeeigenTUIN en maak het elkaar niet moeilijk. Wij zijn onze deelnemers dankbaar dat ze met de onzeeigenTUINpas-akties meedoen. 'Bent u tevreden, zeg het anderen. Heeft u klachten, zeg het onzeeigenTUIN'.