Je gaat nu het volgende product bestellen

weet je het zeker?

bestellen

Kwekerij Liefhebbersplanten

Kwekerij Liefhebbersplanten kweekt aparte vaste planten door de liefhebber voor de liefhebber. Aan de Dorpsstraat in Winkel vindt u deze sfeervolle, vaste plantenkwekerij. Al bijna 30 jaar wordt hier op een natuurvriendelijke manier gewerkt. Het spreekt vanzelf dat de planten hier opgroeien zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen.
Een tuin met beplanting is niet compleet zonder de vogels, vlinders, bijen, egels, salamanders en het gewriemel, op en in de bodem, zoals schimmels, bacteriën, torretjes, slakken etc. Dit alles gedijt bij een vitale bodem, wat ook de belangrijkste basis is voor sterke gezonde planten. Mede daarom gooit Liefhebbersplanten de komende jaren het roer om en krijgen steeds meer planten uit de potjes een plekje op de volle grond. Zo ontwikkelen ze een sterk wortelgestel en kunnen uitgroeien tot mooie gezonde planten. De komende jaren zullen er steeds meer natuurlijke borders op de kwekerij ontstaan, met vaste planten, eenjarigen en met kruiden. Als extra ondersteuning bij het composteren, de grond verbeteren en de planten (zo nodig) voeden, gebruikt Liefhebbersplanten de producten van Plant Health Care en Biovic.
Er is op de kwekerij voldoende gelegenheid om even op een stoel of bankje te genieten van het plantenparadijsje. U bent van harte welkom, want wat is er mooier om je passie te delen met gelijkgestemden. Kwekerij ‘Liefhebbersplanten’ is samen met alle ‘Top in de Kop’ locaties, de ontmoetingsplaats voor plantenliefhebbers!

Bij aankoop van €25 aan Liefhebbersplanten een biologisch gekweekte bij-en vlinderplant. 

Dorpsstraat 192, 1731 RL Winkel
(0224) 54 12 76
info@liefhebbersplanten.nl

www.liefhebbersplanten.nl