Je gaat nu het volgende product bestellen

weet je het zeker?

bestellen

Mieren in wortels van roos

Mijn roos Anastasia doet het maar matig. Toen ik haar goed bekeek bleek kreeg ik het vermoeden dat er een mierennest bij de wortel zit. De roos zit wat los en er komen langs de stam steeds mieren naar boven. Deze hebben vermoedelijk een luizentuintje opgezet. Verder heb ik geen bladluizen in de rozen, vermoedelijk opgegeten door vogels. Hoe kom ik van deze mieren af, zonder gif want mijn roos moet blijven leven.

Voor de verandering is antwoorden op een leersvraag heel eenvoudig: ik kan u verwijzen naar het uitstekende artikel in Trouw hierover: https://www.trouw.nl/nieuws/mieren-hebben-een-hekel-aan-koper-en-nootmuskaat~b58fa456/ Zelf heb ik er alleen aan toe te voegen dat ik dezelfde ervaringen heb.