Je gaat nu het volgende product bestellen

weet je het zeker?

bestellen

TOP IN DE KOP, tuinen en kunst

Tijdens de ‘Top in de Kop’-weekeinden (20 en 21 april, 25 en 26 mei, 22 en 23 juni, 20 en 21 juli, 10 en 11 augustus, 7 en 8 september) zijn 24 tuinen, galeries en kwekerijen geopend, waaronder Kwekerij Liefhebbersplanten in Winkel. De deelnemers aan deze weekeinden zijn allemaal te vinden in de kop van Noord-Holland boven de lijn Alkmaar-Hoorn. Bezoekadressen liggen vaak dicht bij elkaar. Kijk voor meer informatie over de deelnemers en hun speciale aanbiedingen op de website.

10% korting op aankopen bij kwekerij Liefhebbersplanten, een kleine attentie bij alle andere deelnemers van ‘Top in de Kop’ op vertoon van uw Onze Eigen Tuinpas

www.topindekop.nl

Over Top in de Kop

In 2000 organiseerde Dieuwke Wijn van Kwekerij Liefhebbersplanten het eerste ‘Top in de Kop’-weekeind. Om bezoekers een complete tuindag aan te kunnen bieden, benaderde zij echte liefhebbers in de buurt  om tijdens dat weekeind, ook hun tuinen, kunst open te stellen. Het resulteerde in een prachtig weekend met gepassioneerde groep mensen, o.a. De Vlinderhof, De Booghaard, Het Vijfde Seizoen, Versicolor, Ageeth Meeuwes en nog vele anderen. De missie is: kwaliteit bieden, het uitdragen van kennis en het respect voor het milieu, samen genieten en het delen van passie voor tuinieren met gelijk gestemden.

De belangstelling groeide elk jaar gestaag. Vooral door de enthousiaste reacties en de mond tot mond reclame van de liefhebbers en ook de vele tuinclubs, kreeg Top in de Kop ook steeds meer bekendheid in den lande en de laatste jaren zelfs ook in België en Duitsland.

Inmiddels is het oorspronkelijke weekeind uitgegroeid naar een serie van zes open weekeinden met bekendheid tot over de grenzen. Bezoekers kijken er naar uit en rijden er graag voor om. Laat u ook in 2024 weer verrassen en inspireren tijdens de sfeervolle tuin- en kunstdagen van Top in de Kop