Je gaat nu het volgende product bestellen

weet je het zeker?

bestellen

Tuincentrum Abbing Buitenhof: een bijzonder familiebedrijf

Na een bouwperiode van anderhalf jaar is de nieuwbouw van tuincentrum Abbing Buitenhof aan de Odijkerweg in Zeist klaar. Het tuincentrum onderging een grote metamorfose. Zo heeft het tuincentrum nu een oppervlakte van maar liefst 12.000 m2 met onder andere een seizoenplein, waar veel planten staan uitgestald, en een dak dat open en dicht kan. In het sfeervolle tuincafé wordt het eten vers bereid en kun je genieten van een heerlijke lunch of huisgemaakt gebak. En er is nu ook een enorme keuze aan kamerplanten, verse bloemen en sfeerartikelen. Naast deze uitbreiding blijft het tuincentrum een specialist in planten en bijzondere plantensoorten.

Energieneutraal
Het tuincentrum is volledig energieneutraal, er wordt gewerkt met bodemwarmte, er zijn 300 zonnepanelen geplaatst, wordt regenwater in grote bassins opgevangen om de planten van het tuincentrum van water te voorzien, is alle verlichting LED en is Abbing Buitenhof van het gas af. In het klimaatplein bij Abbing wordt er getoond wat er in eigen tuin gedaan kan worden voor een beter klimaat. Kortom het tuincentrum is klaar voor de toekomst!

Specialist in planten en bijzondere plantensoorten
Wie al even niet bij Tuincentrum Abbing Buitenhof is geweest, wordt verrast door het uitgebreide groenassortiment. Tuincentrum Abbing Buitenhof is modern en fris, maar niet afgedreven van de kerntaak: specialist in planten en bijzondere plantensoorten. Het familiebedrijf bestaat 132 jaar, ooit begonnen als een meloenenkwekerij, doorgegroeid naar een boomkwekerij en nu een tuincentrum waar je u tegen zegt. Het tuincentrum is een echt familiebedrijf waarbij inmiddels de vijfde generatie aan het roer staat.

Nieuw assortiment bij Abbing Buitenhof
In Abbing Buitenhof is ook plaats gemaakt voor een uitgebreider assortiment aan tuinmeubelen. Er staan onder andere tuinmeubels van de kwaliteitsmerken Traditional Teak, Net-Echt, Feel Good Designs. De nieuwe showroom van Fermob beslaat .

Naast een uitbreiding van het bestaande assortiment aan planten, tuinbenodigdheden, verlichting e.d. is er in de nieuwbouw nu ook ruimte voor bloemen, kamerplanten, sfeerartikelen. Zo zijn er vazen en potten te vinden van onder andere de merken Pollspotten, Fidrio en Ter Steege potterie. Daarnaast is er een prachtige wand gemaakt met handgemaakte kaarsen van het Deense merk Kunstindustrien.

Tuinaanleg/ Onderhoud
In het nieuwe tuincentrum is boven een inspirerende ruimte gecreëerd voor de tuinontwerpafdeling van Abbing. Het enthousiaste team van tuinontwerpers, is hier dagelijks bezig met het ontwikkelen en uitwerken van tuinplannen, zowel volledige tuinontwerpen als ook beplantingsplannen.

Tuincafé
In de groene omgeving van het tuincafé serveren de koks heerlijke en verse gerechten waarbij er bij de bereiding regelmatig gebruik wordt gemaakt van de Bastard kamado BBQ. En worden er iedere dag verse taarten gebakken!

10% korting op planten

ma. t/m vrij. van 9-18 uur, za. van 9-17 uur en zo. van 11-17 uur
2e paasdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag, 2e pinksterdag  11:00 – 17:00 uur
Odijkerweg 132–134, 3709 JJ Zeist
(0343) 51 37 41 of (0343) 51 47 77
info@kwekerijabbing.nl

www.kwekerijabbing.nl