Je gaat nu het volgende product bestellen

weet je het zeker?

bestellen

Op een bijzondere plaats een bijzondere high tea met 15% korting!

Royal Delft, opgericht in 1653, is de laatste oorspronkelijk overgebleven aardewerkfabriek uit de 17e eeuw in Delft die nog steeds Delfts Blauw maakt volgens eeuwenoude tradities.
Royal Delft beschikt over een prachtige binnentuin. In deze oase van rust kunt u genieten van al het prachtige bouwkeramiek om u heen. In deze fraaie ambiance zal u een heerlijke Delfts blauwe high tea worden geserveerd. Die bestaat uit scones met clotted cream en jam, diverse cakejes en petit fours, sandwiches en warme snacks. En natuurlijk ontbreekt de thee niet.
Uiteraard is het ook mogelijk om ons prachtige museum te bezoeken en een kijkje te nemen in de fabriek. Voor Museumkaarthouders is de entree gratis. Indien u niet in het bezit bent van een Museumkaart kunt u op de dag zelf een kaartje kopen bij onze receptie.
Reserveren van de high tea is noodzakelijk. Deze wordt dagelijks geserveerd om 12.30 of om 14.30 uur. U kunt een e-mail sturen aan events@royaldelft.com met de door u gewenste dag en tijd en wij bevestigen uw reservering. Vermeld hierbij dat het de Onze Eigen Tuin-actie betreft.

High tea met 15% korting

Royal Delft
Rotterdamseweg 196
2628 AR Delft
(015) 760 08 00
Reserveringen: events@royaldelft.com