Je gaat nu het volgende product bestellen

weet je het zeker?

bestellen

TUINPORTRET door Sarah van Rossem

Tuiniers kennen waarschijnlijk dat gevoel van verwondering en ook wel een beetje trots wanneer in de zomer de tuin lijkt te exploderen van leven en kleur, wanneer zoveel planten tegelijk bloeien.
Maar zoals alles in de natuur is ook deze bloeifase vergankelijk. In het najaar zal de tuin er weer compleet anders uitzien. Planten hebben zaad gevormd, bomen laten hun bladeren vallen, en als ook de kleuren afnemen lijkt de tuin zich langzaam voor te bereiden voor de winter. 
Maar bloemen en planten kunnen worden ’vastgelegd’ en zo een blijvende herinnering worden aan de tuin. Beeldend kunstenaar en natuurliefhebber Sarah van Rossem verwerkt bloemen en planten uit tuinen in natuurkunst, unieke afdrukken van planten met behulp van etspers en (non-toxische) -inkten. De opdrachtgever kan zijn wensen voor het formaat en de kleur(en) doorgeven. De afdruk wordt desgewenst ingelijst geleverd, klaar om te worden opgehangen. Met deze natuurdruk blijft de uitbundigheid van de tuin behouden, ook in andere seizoenen.
Sarah van Rossem’s werk is in het echt te bekijken in haar atelier of bezoek haar aankomende exposities onder andere in de tuinen van Trompenbrug. Kijk voor data en locaties op haar website.

10% korting op een tuinportret

www.sarahvanrossem.com/tuinportret