Je gaat nu het volgende product bestellen

weet je het zeker?

bestellen

De Onvergetelijke Groentedagen

Speciaal voor de Onvergetelijke Groentedagen zet Bastin de kwekerij vol met planten voor de moestuin of eetbare tuin zoals vele tientallen soorten tomaten, pompoenen, courgettes, komkommers, pepers, paprika’s, eenjarige kruiden en andere groenteplanten. Er is een markt met onder andere delicatessen, zaden en boeken.

Kwekerij Bastin, Aalbeek
Zaterdag 11, zo 12 mei
Open 10-17 uur
Toegang gratis

www.bastin.nl

Kweker Roger Bastin schreef een boeiend artikel over de winterharde, mediterrane kruiden op zijn kwekerij:
“Lavendel, Santolina, Salvia (salie), Phlomis, Cistus, Rosmarinus en Thymus zijn mediterrane plantensoorten die we allemaal redelijk goed kennen, deels onder de noemer keukenkruiden. Ze liften mee in het vaste plantensortiment terwijl het overwegend bladhoudende houtige heesters zijn. Van lavendel en Phlomis bestaan ook wel niet-verhoutende varianten, bij Salvia, als cosmopoliet, is het aantal kruidachtige en niet-mediterrane soorten ruim in de meerderheid.” Uit Mediterraan en winterhard, Roger Bastin, Onze Eigen Tuin Zomer 2023

Wilt u meer lezen? Klik hier om het zomernummer waarin dit artikel is verschenen te bestellen.

Alle gegevens van De Onvergetelijke Groentedagen zijn door Onze Eigen Tuin zorgvuldig gecontroleerd, maar wij raden u aan zelf toch nog even op de betreffende websites te kijken om zeker te zijn of evenementen echt doorgaan.