Je gaat nu het volgende product bestellen

weet je het zeker?

bestellen

Rhododendrondagen

De bloeiperiode van Rhododendrons en Azalea’s is maar kort. De Rhododendrondagen zijn de meest geschikte dagen om de fraaie bloemen in allerlei kleuren te komen bekijken. Daarnaast krijgt u uitleg over de verzorging en de verschillen tussen Rhododendrons en Azalea’s.

De Wildert Tuin en Vijvers is een sfeervolle kijktuin van 2.530 m² in het buitengebied van Oud Gastel. Rond het woonhuis zijn drie vijvers, wandelpaden van kinderkopjesbestrating, twee kassen en een prieeltje. Dominerend in de tuin is een ca. 20 meter hoge roodbladige beuk. Na de voorjaarsbloeiende heesters bloeien nu de vaste planten in de borders en de waterlelies in de vijvers.

De Wildert Tuin en Vijvers, Oud Gastel (NB)
Zaterdag 4, zo 5 mei
Open 12-17 uur
Toegang gratis

www.de-wildert.nl

Meer weten over het Rhododendrons? Gert Fortgens schreef voor Onze Eigen Tuin het artikel Andere Rhododendrons: “Het geslacht Rhododendron kent ruim 1000 species, oftewel (botanische) soorten. De verscheidenheid is groot, van boomvormen tot kruipende struikjes, van winterhard tot niet-winterhard, grootbladige en kleinbladige, grootbloemige en kleinbloemige, met geurende en niet-geurende bloemen, wintergroen of bladverliezend.” Uit Andere Rhododendrons, Gert Fortgens, Lente 2017
Klik hier om het lentenummer uit 2017 met dit artikel te bestellen.

Alle gegevens van de Rhododendrondagen zijn door Onze Eigen Tuin zorgvuldig gecontroleerd, maar wij raden u aan zelf toch nog even op de betreffende websites te kijken om zeker te zijn of evenementen echt doorgaan.