Je gaat nu het volgende product bestellen

weet je het zeker?

bestellen

TUINONTWERPEN met Modeste Herwig

Wil je zelf je eigen tuin ontwerpen of laten ontwerpen door een tuinarchitect? Wil je inzicht krijgen in de mogelijkheden, je wensen en het ontwerpproces? Tuinontwerpen van Jeanne van Rijs en Modeste Herwig en is het perfecte handboek.

Het bevat een heldere en toegankelijke tekst, stapsgewijze benadering, tekeningen, plattegronden, schema’s en heel veel foto’s ter inspiratie en om je enthousiast te maken. Dit boek is heel geschikt voor de Nederlandse tuinen. De ervaren auteurs gunnen je een fijne tuin en zijn ervan overtuigd dat het met dit boek lukt om een goed ontwerp te maken of te laten maken.

Onze Eigen Tuin verloot onder haar abonnees vier exemplaren van Tuinontwerpen.Elke tuin verdient een goed ontwerp van Jeanne van Rijs en Modeste Herwig. Stuur voor 18 juni a.s. een e-mail naar redactie@onzeeigentuin.nl om mee te dingen.

www.modesteherwig.eu/tuinboeken 

Oud-redacteur Anet Scholma schreef over Tuinontwerpen. Elke tuin verdient een goed ontwerp

“Natuurlijk leer je tuinen ontwerpen niet uit een boek, het is een vak. Toch is dit een prima boek voor iedereen die met de (her)inrichting van zijn tuin aan de slag wil. Erg handig zijn de eerste twee hoofdstukken waarin stap voor stap het hele ontwerpproces besproken wordt.”
Klik hier om de hele recensie te lezen.

Over Modeste Herwig

Modeste Herwig heeft bijna 50 tuinboeken op haar naam staan en is bekend door haar tuinfotografie. Zij levert artikelen en foto’s aan tijdschriften, maakt beplantingsplannen en verzorgt tuinworkshops over het ontwerpen van borders en over tuinfotografie. Modeste is gespecialiseerd in vaste plantenborders en kleurgebruik in de tuin. In 2019 publiceerden Van Rijs en Herwig het succesvolle boek Planten combineren.

Over Jeanne van Rijs

Jeanne van Rijs heeft een eigen tuinontwerpbureau, Oxalis tuinontwerpen. Ze heeft voor veel particulieren prachtige tuinen en beplantingen ontworpen. Jeanne’s stijl wordt gekenmerkt door een rijke beplanting en heldere lijnen. Beplanting en ontwikkeling van beplantingsstijlen hebben haar speciale aandacht.