Je gaat nu het volgende product bestellen

weet je het zeker?

bestellen

Neem een proefabonnement op tuinblad Onze Eigen Tuin

Vier keer per jaar verschijnt het tuinblad Onze Eigen Tuin, al ruim 65 jaar een informatief, eigenzinnig en onafhankelijk tijdschrift met dieper gravende, prettig leesbare verhalen van kenners over vormgeving en beplanting van de tuin, groente en fruit, tuingeschiedenis en -literatuur. Met een proefabonnement ontvangt u de nieuwste editie rechtstreeks in uw brievenbus.

Een proefabonnement kost € 15,- (i.p.v. €20,38) voor twee nummers. Dit abonnement gaat in met het meest recente nummer en stopt automatisch.

Informatie over tuinblad Onze Eigen Tuin

Vier keer per jaar verschijnt een nieuwe editie van het tuinblad Onze Eigen Tuin. Het blad bevat prettig leesbare artikelen, geschreven door gerenommeerde vakmensen.

Belangrijke onderwerpen in Onze Eigen Tuin zijn:

  • tuinvormgeving
  • tuinbeplanting
  • praktisch tuinonderhoud
  • groente en fruit
  • bloembollen
  • tuinhistorie en tuinkunst

Vaste rubrieken zijn onder andere Tuinen over de grens over wat er op het gebied van tuinieren gebeurt in andere landen, Tuinhelden over vergeten of onbekende maar toch belangrijke tuinpersonen, de dierenrubriek en de mild kritische column Klaproos. 

Het tuinblad is geïllustreerd met aantrekkelijke en informatieve foto’s en oorspronkelijke illustraties, die speciaal voor Onze Eigen Tuin worden gemaakt. Daarnaast draagt de fraaie vormgeving van Onze Eigen Tuin bij aan het leesplezier. 

Naast het tuinblad biedt Onze Eigen Tuin op de website www.onzeeigentuin.nl een selectie uit open tuinen en andere evenementen en recensies van nieuwe tuinboeken. Op de website kunt u ook zelf vragen stellen over uw eigen tuin. De deskundige redactie van het tuinblad beantwoordt uw vragen zorgvuldig en snel.

In het kort, met een proefabonnement op tuinblad Onze Eigen Tuin bent u verzekerd van heel veel inspiratie, kennis en leesplezier. Profiteer nu van dit unieke aanbod en ontvang met een prachtige korting twee nummers! Het abonnement stopt automatisch.