Je gaat nu het volgende product bestellen

weet je het zeker?

bestellen

KWEKERIJ LOVENDAAL voor natuurlijke bloemen, planten en tuinen

Op de kleine ambachtelijke kwekerij Lovendaal op een boerderij-erf in Noord-Limburg worden bekende en minder bekende cultivars van vaste planten, inheemse planten, grassen, varens en enkele heesters – en in het voorjaar ook regelmatig groenteplanten tomatenplanten gekweekt. De medewerkers geven beplantingsadvies voor natuurlijk werkende en altijd boeiende borders. De kwekerij produceert biologisch en zit in het proces voor een 100% biobedrijf.

De producten van Bio-Kultura – biologische potgrond, tuinaarde en mestcompost – zijn altijd op voorraad in handige 40 liter zakken.

10% korting op tuinplanten en borderpakketten, big-bag Bio-Kultura potgrond, tuinaardecompost of mestcompost thuis geleverd

https://www.kwekerijlovendaal.nl/

Over kwekerij Lovendaal

Voor de kwekerij worden ‘moederplanten’ gebruikt. Dit zijn sterke planten waar de kwekerij ieder jaar zaad van wint, stekken maat, of kleinere delen vanaf scheurt om op pot op te kweken voor de verkoop. Omdat deze planten vaak ook fantastisch mooi bloeien, combineert de kwekerij de bedden met moederplanten voor een deel met de bloemenpluktuin. Daar vindt u een hoop bijzondere bloemen die niet heel bekend zijn, maar waarmee je een uniek boeket kunt samenstellen.

De medewerkers kunnen u op weg helpen met een beplantingsplan. Bij het samenstellen van een beplanting streven zij naar en ecologisch functionerende vegetatie. Ze selecteren planten eerst op hun functie hierin en vervolgens op groeivorm, bloeiperiode en -kleur, insectvriendelijkheid en klimaatbestendigheid

Kwekerij Lovendaal kenmerkt zicht door kleinschaligheid, teelt in volle grond en combinatie van inheems met cultuurplanten die passend bij ecologisch tuinontwerp.

Op de bijzondere locatie biedt kwekerij Lovendaal een combinatie van kennis, advies, inspiratie en verkoop van planten.